Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

hand made in Greece

Τα ποδήλατα "Φιδούσα" είναι πανέμορφα και κατασκευασμένα στην Ρόδο μάσα από συγχρονη χειροποίητη διαδικασία...

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Πολύ ενδιαφέρον το blog σου και η ποδηλασία επίσης. Kαι τα δυο τα ανακάλυψα πρόσφατα (συνήθως το ένα φέρνει το άλλο)Αν κάνεις και μια βόλτα από το δικό μου blog θα δεις και το δικό μου όχημα, το "πειρατικό" όπως το ονόμασα.. είναι τρίκυκλο, το μοναδικό ίσως στον Κορυδαλλό. Καλή ποδηλασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια. Εχω ακούσει ότι στον Κορυδαλλό κατασκευαζονται ποδηλατόδρομοι. Είναι αλήθεια? Αν γίνεται στείλε μου ένα email για να επικοινωνήσουμε. Κώστας (από το podilates.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πριν ελάχιστες μέρες ο Δήμος τοποθέτησε περίπου 150 μέτρα κοκκινοπή μπογιά πλάτους 1,70μ. στην οδό Αγίου Γεωργίου. Όλα δείχνουν πως η όποια εργασία κάνουν δεν έχει μάλλον τελειώσει ακόμη και φυσικά σήμερα στον χώρο υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Πριν λίγες ημέρες στο Συμβούλιο Διαβούλευσης ο ίδιος ο Δήμαρχος χαρακτηρισε, και σωστά, το τμήμα αυτό ως περίπου ποδηλατόδρομο. Υπάρχει όμως η αίσθηση πως το έργο της πρόσφατης ανάπλασης της οδού ή είχε κανονικό ποδηλατόδρομο στην μελέτη ή για λόγους επικοινωνιακούς ετσι το είχαν προωθήσει στα ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή